Sisustuspalvelut

Toteutamme niin yksityiskotien kuin julkitilojenkin sisustussuunnitelmat kokemuksella. Tavoitteenamme on luoda aidosti asiakkaan näköiset tilat, joissa asuminen ja oleminen on viihtyisää sekä mutkatonta. Teemme suunnittelutyötä aina konsultaatiosta materiaalien hankintaan sekä suunnitelman toteutukseen saakka.

Suunnittelutyö voi olla mm:

  • Tilasuunnittelu
  • Pintamateriaalisuunnittelu
  • Irtokalustesuunnitelmat
  • Tekstiilisuunnittelu
  • Sisustuskonsultaatio

Olen toiminut sisustussuunnittelijana vuodesta 2006. Suunnittelijana minulle on tärkeää kuunnella asiakkaan toiveet ja toteuttaa sisustussuunnitelma, joka on tilaajansa näköinen viimeistelty, yhtenäinen ja viihtyisä kokonaisuus. Tilojen tulee lisäksi olla käytännöllisiä ja palvella toimivaa arkea. Olen suunnittelijana innovatiivinen ja seuraan tarkasti sisustusmaailman trendejä. Paneudun jokaiseen projektiin suurella sydämellä oli kyseessä iso tai pienempi suunnittelutoimeksianto.

Olen tehokas työssäni ja hallitsen hyvin suuriakin projekteja. Projektien toteutuksen aikana olen yhteydessä asentajien kanssa ja hoidan työmailla esille tulevat kysymykset. Suunnittelutyötä voidaan tehdä monella eri laajuudella aina konsultaatiosta kokonaisvaltaisempiin tila-, pintamateriaali- ja irtokalustesuunnitelmiin saakka. Toteutamme suunnitelmat tarvittaessa myös avaimet käteen periaatteella.

Yhteystiedot

Yhteydenotot ja sisustuspalvelut

Noora Siurua
040 5190 989
noora.siurua@roomboom.fi

Remonttipalvelut

Sami Suominen
040 7055 639
sami.suominen@roomboom.fi

Room Boom Oy
Y-tunnus 2505471-8

Seuraa meitä Facebookissa

Ota yhteyttä

OTA YHTEYTTÄ:

040-5190989 (Noora)

noora.siurua@roomboom.fi

040-7055639 (Sami)

sami.suominen@roomboom.fi