Remontti Oulun alueella

Kodin remontit ammattitaidolla

Teemme kaikenlaiset remontit Oulussa sekä lähialueella. Meiltä saat uusimmat remontti-ideat ja remontit suunnittelusta asennukseen saakka. Remontoimme kotiisi uuden ilmeen laadukkaasti ammattitaidolla. Remontit aloitetaan ja lopetetaan sovitussa aikataulussa. Meiltä tilattu remontti toteutetaan asiakasta kuunnellen ja kotia kunnioittaen.

Meiltä onnistuu mm. seuraavat remontit:

Remonttipalvelut Oulun alueella - Kalusteasennukset sekä remontit
Remontti Oulu - Keittöremontti - Kaikki kodin remontit

Meiltä onnistuu kaikenlaiset kodin remontit. Joukossamme on alan ammattilaisia talonrakentajista pinta-asentajiin. Teemme muun muassa keittiöremontit, maalaustöitä sekä sisätiloissa että ulkona, kiintokalusteasennuksia, lattia- ja seinämateriaalien asennuksia sekä kaikenlaisia remonttitöitä kodeissa sekä julkitiloissa.

Isoimpia asiakkaitamme ovat K-Rauta Äimärautio sekä Puustelli, joille teemme kiintokalusteasennuksia ja muita sisustusremontteja. Yrityksellämme on laaja yhteistyöverkosto LVI- ja sähköalan ammattilaisten kanssa, joka mahdollistaa joustavan työskentelyn eri osaajien kesken.

Remontit tehdään sovitussa aikataulussa. Meiltä tilattu remontti toteutetaan asiakasta kuunnellen ja kotia kunnioittaen. Toimintamme on rehellistä sekä luotettavaa ja noudatamme tilaajavastuu.fi-periaatteita.

Yhteystiedot

Yhteydenotot ja sisustussuunnittelu

Noora Siurua
040 5190 989
noora.siurua@roomboom.fi

Remontit

Sami Suominen
040 7055 639
sami.suominen@roomboom.fi

Room Boom Oy
Y-tunnus 2505471-8
Oulu

Seuraa meitä Facebookissa

Kodin remontit ja sisustussuunnittelua Oulun alueella

Ota yhteyttä

Remontti Oulu - Kotitalousvähennys

Remonttityöstä saa verotuksessa kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennyksen edellytyksenä on, että työn tekevä yritys on merkitty ennakkoperintärekisteriin.
Room Boom Oy (y-tunnus 2505471-8) löytyy rekisteristä.

K-Rauta Äimärautio - Remonttipalvelut